Voetbalwedstrijd Lodico's - Loodsen

Activiteit Overzicht
Webnieuws overzicht

Sedert 9 oktober 2008 werd er met de loodsen de spot gedreven vanwege hun klinkende nederlaag van 8-2!
Sedert 9 oktober 2008 waren de loodsen gebrand om revange te nemen!

1 april 2014 (5 1/2 jaar later) was dus een uitgelezen datum om wraak te nemen en de lodico's te laten zien dat ook wij konden voetballen. Het enige verschil was dat we ditmaal versterking kregen. Bart Mortelmans, Michel Defer, Steve Burm en Erwin Michiels werden bijgestaan door 2 kanaalloodsen en 5 rivierloodsen.

De wedstrijd begon vroeger dan voorzien waardoor de secretaris moest inspringen voor de ploegfoto's. De webmaster/fotograaf was wel op tijd maar toch te laat!
Een gelijkopgaande wedstrijd resulteerde halfweg de eerste helft in pracht van een goal. Redico Ronny De Muynck versloeg onze doelman Dirk Dhont met een knal in het dak van het doel. Een tiental minuutjes later leverde onze aanvalsdrift tot de gelijkmaker. Didier Laureys gaf met een prachtige dribbel de verdediging het nakijken.

De tweede helft verliep eveneens gelijk opgaand. Een aantal dubieuze beslissingen van de scheidsrechter verhitte de gemoederen onder de supporters. Sommigen dachten zelfs dat het in Nederland een regel was dat de scheidrechter met zijn leeftijd als rugnummer diende te fluiten. Na een tijdje werd het duidelijk dat de vermoedheid de spelersvan beide partijen parten begon te spelen. Dit resulteerde in een aantal kansen langs beide zijden. Het waren echter de loodsen die aan het langste eind trokken. Doelpunten (2) van Didier Laureys en eentje van Erwin Michiels (na ontelbare overgeschoten ballen) leverde het eindresultaat van 1-4 op.

Verslag : Bart Lambert

Foto's: W. Devlaminck/B. Lambert